logoCON

Vreme u Nišu:

13°C

Fair 9°C / 23°C
Utorak, 30. Septembar 2014.

Objedinjena naplata: Kraj maja rok za izmirenje starog duga (video)

NTV ponedeljak, 28 april 2014 10:07

JKP Objedinjena naplata uputilo je oko 30.000 opomena pred utuženje, a okvirni rok za izmirenje duga je kraj maja. Rukovodstvo poziva Nišlije koje nisu redovno plaćale račune da dođu do ovog preduzeća i raspitaju se oko načina za otplatu.

niske-vesti-u-vestima

Uz apel da narednih nedelja dođu da se informišu o dugovanjima, direktorka Jelena Stojanović podseća da je ukupan dug Nišlija za objedinjene troškove čak milijardu i 400 hiljada dinara. To je velika cifra i menadžment je prinuđen da pribegne nepopularnim merama.

U prethodnom periodu su u tri navrata sklapani ugovori o reprogramu duga sa građanima i sklopljeno je oko 8.000 takvih ugovora. Većina potpisnika uspeva da redovno izmiruje rate, navodi direktorka, dodajući da je tim akcijama smanjen ukupan dug prema Objedinjenoj naplati. Očekuje da će i u narednom periodu ovo preduzeće imati mogućnost da ponovo na ovaj način izadje u susret Nišlijama koji ne uspevaju da redovno izmiruju račune.

Povezane vesti

 • Dug za struju ohladio radijatore

  Zbog dugova za struju mnogim Nišlijama koji su priključeni na toplanu preti da ostanu i bez grejanja. Trenutno se za više od trećine podstanica, 400 od 1.100 koliko ih ima u gradu, duguje Elektrodistribuciji. Reč je o milionskim iznosima, a isključenje je već najavljeno.

 • Objedinjena naplata čeka Grad

  Javno-komunalno preduzeće „Objedinjena naplata" postiglo je dogovor sa ostalim preduzećima za čije usluge obavlja naplatu da omoguće pogodnosti za socijalno ugrožene korisnike, ali i za one sa većim dugovanjima. Hoće li ovaj dogovor biti sproveden u delo odlučiće Gradsko veće.

 • JKP Naisus i Objedinjena naplata više nisu u nadležnosti većnika Miloša Banđura (video)

  Javno-komunalna preduzeća Naisus i Objedinjena naplata više nisu u nadležnosti gradskog većnika Miloša Banđura koji je inače zadužen za komunalne delatnosti, potvrdio je gradonačelnik Niša prof. Dr Zoran Perišić.

 • KONAČNO Direktoru "Vodovoda" brat platio dug za vodu

  Direktorka JKP-a „Objedinjena naplata" Jelena Stojanović potvrdila je da je direktor niškog Vodovoda i narodni poslanik Dejan Andrejević (SNS) posle pisanja „Blica" platio dugove. Prema nezvaničnim saznanjima „Blica", redovna dugovanja su izmirena u ponedeljak.

 • Počinje prinudna naplata za 100.000 dužnika za struju

  Prinudna naplata zaostalih dugova za struju za oko 100.000 potrošača koji imaju dug zaključno sa novembrom 2013. godine, počeće danas, najavilo je preduzeće EPS snabdevanje.

TvIT-MAX-Orion

inter-rent-a-car

kuca-petrovic

my-place

ivona-city

Alternative flash content

Requirements

ingrad3009

krunic1

gameboxgeppetoSrecni ljudi 14velja auto
senka
magic-foodromansaunico travelestetik-centar-dr-vais
senka

MaxBet

nisville2014-avgust lastrega centar-lepote-mitic Wonderland dunja
Nova Servis deciji-centar dom-ucenika ton parking-servis
 BeautyVenera nifon dzoker taxi Dijamant