logoCON

Vreme u Nišu:

10°C

Clear 9°C / 23°C
Četvrtak, 02. Oktobar 2014.

Obeležen Dan sporta (video)

BelleAmie Portal ponedeljak, 07 april 2014 10:46

U organizaciji Univerzitetskog sportskog saveza Niša, Studentskog parlamenta Univerziteta u Nišu i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, danas je obeležen 6. april – Međunarodni dan sporta.

niske-vesti-u-vestima

Na Trgu Kralja Milana organizovana je promotivna multisportska aktivnost, u kojoj su učestvovali studenti, đaci, kao i pojedini niški sportski klubovi.

Povezane vesti

 • Trofej Lige Šampiona stiže u Niš!

  Slavni trofej Lige Šampiona u panoramskom autobusu obilazi Evropu i 15. oktobra stiže u Niš! Nišlije će tako moći da se približe trofeju i da se slikaju sa njim.

 • Humanitarna akcija na fakultetima niškog Univerziteta

  Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za poplavljene biće organizovana 23. i 24. septembra na svim fakultetima niškog Univerziteta.

 • Otvoreni tradicionalni Sajamski dani u Nišu (video)

  Izložbom vina, lekovitog bilja i proizvoda od voća i povrća otvoreni su već tradicionalni Sajamski dani u Nišu. Organizatori – Uprava za poljoprivredu, kažu da je ovo dobra prilika da se u ukupno tri zasebne izložbe selo pribiliži gradu i grad selu, jer će poljoprivrednici do 18. septembra u centru Niša besplatno promovisati svoje proizvode.

 • Polufunale košarkaškog prvenstva na LED ekranu na trgu

  Grad Niš, Gradska opština Palilula, u saradnji sa Savetom za mlade i Kancelarijom za mlade grada Niša i RTV BellAmie Niš, omogućili su građanima Niša, praćenje polufinalnog susreta Košarkaške reprezentacije Srbije i Francuske, sa Svetskog šampionata u Španiji.

 • Veliki basket turnir 3x3 u Nišu

  Veliki basket turnir 3x3 u Nišu 02/03. avgusta 2014. godine na trgu Kralja Milana, na posebnoj podlozi i konstrukciji koja će biti postavljena za tu priliku, kao i tribinama za gledaoce.

TvIT-MAX-Orion

inter-rent-a-car

kuca-petrovic

my-place

ivona-city

Alternative flash content

Requirements

ingrad3009

krunic1

gameboxgeppetoSrecni ljudi 14velja auto
senka
magic-foodromansaunico travelestetik-centar-dr-vais
senka

MaxBet

nisville2014-avgust lastrega centar-lepote-mitic Wonderland dunja
Nova Servis deciji-centar dom-ucenika ton parking-servis
 BeautyVenera nifon dzoker taxi Dijamant